Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS SER MITT HJÄRTA NU



Jesus ser mitt hjärta nu
du har gett mig verktyg
i den heliges kraft och
ljus

Så stor är hans kraft
att han vidrör mitt hjärta
Jag pratar nu med honom
genom musikens

Denna mäktiga man som dog på
korset för våra synders
skull och befriade oss
sen han återuppstod han




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-05 02:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det heter i Psaltaren att innan ett ord är på min tunga så känner Han det till fullo och Han förstår mina tankar fjärran ifrån.
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen