Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU HAR KOMMIT IN I MITT HJÄRTA



Jag kan inte sova för du har kommit
in i mitt hjärta

Du stora helige påsken stora under
har du skapat

Hur stor och helig är våran gud
sjung med mig

Jag vill brista ut i lovsång för
att prisa dig min herre

Jag ska slå dig följe och lyssna
på dina ord

De är bara du som ser mig du
gav mig livet

Livet som jag vill leva här och nu
inga flera förlorade dagar mera

Känna både sorg och glädje dela
allt detta med mina nya vänner
i våran kära Elimkyrka




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-05 02:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag lyckönskar dig!
Ef 1:17
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen