Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att läka



Han kanske inte var en ängel
han bar inte namnet Gabriel

men han var min, att älska

att hata, i sorg
ur tårar
och hålet som gapar

det är det bara jag, som kan mätta
när jag är mogen nog, att åter

börja äta






Fri vers av Baystream
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-06 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream