Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill inte ha nånn nervkollaps, igen!


Får jag -- INGENTING??



Trippande små fötter
på min hud ...

Känns så i Sinnet.

Får ej vara ifred
för elaka tankar
från folk, som tror
de vet vem jag är, - men
har en vrångbild, sned,
vanställd feluppfattning!

Låtsas som det regnar
och sväljer ner söt
banansaft över tungan.

Finner jag det jag söker?

Måste jag bli mer
välrustad i grenen, för
å kunna få en man, - helst
den jag vill ha ?

Ekonomi som är mager,
gör ingen flicka mer fager!

Oddsen är för kassa!
Männen är för krassa!

Skall min Åstundan kraschlanda!?

Å, jag får -absolut- INGENTING??






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-06 22:11



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vi får hoppas på bättring!
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf