Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga droga; tufft o va för full

När det första glaset tar
Eller precis efter att lösningen gått in
Då kommer svaren
Då försvinner blockaderna
Då leds strömmen
Då kopplas nervtrådarna samman
Då kommer det riktiga
Bara då




Fri vers av Tarras
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-07 00:19



Bookmark and Share


  Nanna X
alltså gäller det att dricka det första glaset om och om igen... fast inte för ofta för då blir det ju det andra (tredje, etc...)
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras