Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genetik

Om Mikael var far till mitt barn
Skulle jag förskjuta honom
Eller döda honom
Men mest troligast förskjuta honom




Fri vers av Tarras
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-07 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras