Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tisdag 7 april 2015.


En tidig morgon



Himlen lyser ljust
blå ovan det
röda hustaket av
tegel. Såå tjusigt!
Solen kastar sitt
ljusgula sken över den
smutsgula husväggen.

Träden solar sig i
den tidiga morgonen.
De är, ännu, nakna.
I sommar skymmer
lövverken fönstren i
det motliggande huset; -
- å hindrar så insyn !

TV 4 sänder, nu, --
"Nyhetsmorgon", - ett
myspys-program, som
håller mig sällskap, var
morgon jag är vaken.
I radion spelar "Bandit-
-Rock", dygnet runt.

Idag, får jag medicin
för 14 dagar, inklusive
en depåspruta i ändan.
Vill, verkligen, få den
RÄTTA injektionen å EJ, blott,
VATTEN, som missunnsam
syster skjutit i mej, förut!

-Känner, faktiskt, Skillnaden !





Fri vers av Marianne Räf
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-07 09:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Fint morgonmys...:-)
2015-04-09

    Dan Myrbeck
Bra skildrat!
2015-04-07

  Marita Ohlquist VIP
Verkar vara en bra dag!
Önskar dig allt gott.
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf