Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är fan helt ok att vara sämst




Jag frågar mig fortfarande
När blev jag så här trött
På att leva

Jag är en zombie i en värld där alla vill vara bäst
Men jag är bara bäst
På att vara sämst
Men det är fan helt ok




Fri vers av Tess74
Läst 215 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-08 20:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
:) kram på dig
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74