Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
impression från en kontaktsite och dess desperata surfare, en låtsasvärld för alla


Kramarna i IT-djungeln

Om man söker efter lyckan titt och tätt i denna sajt 
så siktar man Filuren här och där och överallt


och man får syn på människor som bara "kanske" har en kropp
och man får syn på andra som hukar bak båd glas och kopp

och då och då finns hälsningar och kram ifrån "vemdå"
för denna varelse helt saknar både bild och identitetsnivå.
Det är bara kramar och hejdå

Så flyktig synes  vissas energi och dröm och ambition
dom vinkar i ett fönster eller ler och håller blygt  god ton
Nu ska jag laga mat till mig och  Flingan 
som redan sover i min säng
För detta har jag vant mig vid och själv 

är bästa dräng




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-09 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP