Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Våren*


Visst gör det ont när Knoppar Brister

i Hjärta*Själ

i Vårens*Underbara*Fägring

Njut*Nu*

*Hägg*Syren*

10/4-15 Av* i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-10 15:10



Bookmark and Share


  Johan-70
Väldigt fint skrivet Irene.
2015-04-16

    ej medlem längre
Nu kommer finaste tiden...
2015-04-10

    Dan Myrbeck
Ja, njut nu när det är verklighet,
inte bara en hägring.
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg