Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småstadspoesi


Ljudet från akvariet är mitt bakgrundsljud ikväll
Mitt ledmotiv i mörkret

Jag ligger i soffan igen
Där på tredje våningen i en liten stad någonstans nära dig
Här är himlen rosafärgad men jag ska färga den svart

Inga lyckliga skor vandrar längs gatan utanför
Musiken är tyst så tyst
Jävlar vad jag saknar längtan och kyssar
Saknar smaken av saliv i min mun

Vågar du komma nära mig bara en gång
Jag ska inte be dig att stanna
Men jag ska be dig att inte gå




Fri vers av Tess74
Läst 290 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-04-10 21:59



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

En vacker längtan men med ett
vemodskimmer
2015-04-15

  Respons VIP
Jag gillar den här dikten. Du målar upp så starka bilder och din finns så mycket öppenhet och kärlekslängtan och en avslutning som får mig att stanna upp och tänka till. Åh, vad bra!
2015-04-15

  Peter Olausson VIP
smärtsamt, ömsint och så mänskligt om längtan
2015-04-12

  Carina Bendix
Väldigt bra och längtansfullt
2015-04-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Längtan bara så fint beskriven med inflätad sorg.
2015-04-11

  aol
Känner het längtan
2015-04-11

  M M Mannheim VIP
Gillar dina sist två rader i sista versen.
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74