Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hyllning till det äkta


Till det levande

 

Saknaden efter hen

finns alltid kvar

innanför gemenskapen och utanföret

innanför självsamheten

 

Skapar sig en pärla

och börjar skimra




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-11 11:05



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Japp bra skrivet.
Allt börjar i självet, skälvande skjuts nya skott ur ...
2015-04-12

  bumerang
Vackra Ord som säger mycket.
Mjuka insikter.
2015-04-12

    ej medlem längre
åå vilket underbart ord; självsamheten.
låter betydligt trevligare än ensamheten.
fin text.
2015-04-11

    ej medlem längre
Tycker mycket om din hyllning vävd med varma ord.
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP