Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utanförskap


En känsla

Ute är det varmt och skönt
och solen skiner

Inne är det kallt,
så kallt att hjärtat fryser

Man ser förälskade par,
som flätar varandras fingrar

De har bara ögon för varandra,
jag förblir osynlig




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-11 13:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ungefär som i Olle Adolphsons sång "Trubbel".
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa