Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nödställd.


Knepigt värre



Strandsatt i mitt eget hem!
Så många som man inte älskar!

Hunger, trötthet, -- vill ha min
kalkon med mimosasallad !

Men är inlåst å har inte nånn
fungerande telefon! Desperation!

Drabbad av Mammons utsugning;
det skriker ini den tomma magen!

Nånn/många missunnar mig min mat!
Hur ska jag kunna lösa det här?

Å, cigaretterna är på upphällningen.
Jag är i en mkt prekär situation!

Fienden blir manisk, då jag lider.
Hur skall jag bli lycklig? Hur känns det?

Den Rätte väntar bland popplarna
ute i parkerna i staden. - - - -

Helvetet suger! Om jag ändå kunde
genskjuta Framtiden och komma

på mkt säkrare Grund !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-11 16:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
..."genskjuta Framtiden"...det vore något det...frustrerande ton i dina ord...
2015-04-13

  ULJO
Återigen en berörande text från din flitiga penna
2015-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
Förmedlar en stark längtan efter frihet.
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf