Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dirigenten

 

Som en dirigent över det som aldrig hänt
så förljugen, så blåst, så låst
hur är det riktigt, med dig bevänt

tondöv och arrogant, i soppa så pikant
en tant i ett glastorn
förvånas över horn, fast vi alltid varit på kant

 




Fri vers (Fri form) av KattenKin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-11 21:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En Symfoni i livet!
2015-04-12

    ej medlem längre
Härligt! Vilken ilska. Orden bara rullar fram. .
2015-04-12

  Bibbi VIP
Starkt!
2015-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Starka känslor här!
Bra förmedlat.
2015-04-12

    ej medlem längre
Så bra sammanfattat om växande ondska. Börjar man på den vägen kan det gå snabbt utför.
2015-04-12

  Magdalena Eriksson VIP
De hornbekädda lever ej med spegel innåt
de klarar ej sådant.
Skapar rymd kring dig med pennan?

2015-04-11

  Marianne Räf
Där var du arg på nånn ! :)
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP