Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill hålla dig hela natten



Riv sönder mina kläder
Ruska liv i mig
Piska ur mig det jag vill

Ha sönder min bröstkorg och smaka på mitt blod

Slicka i dig av mitt liv
Och låt mig skölja över hela ditt ansikte
Och skrika ut det jag behöver
Hela jävla natten och lite till




Fri vers av Tess74
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-12 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74