Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om inget särskilt.


Diverse verser



Blå dager i
tidiga minnen av
detta livet.

Innan syns
en skuggvärld,
fallande höst.

Skarens frostiga
kristaller i
vit vinter.

Månglarna sålde
röda äpplen å
fejkat guld.

Elden i
Sjätte Sinnet
tändes och brann.

Spegeln i
Sjunde Natten gav
vilsam reflektion.

Kan människan
växla i kön, -
- som grodan ?

Tiden rusar
vidare; vad
finner vi ?





Fri vers av Marianne Räf
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-12 03:12



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Gillar dina diverse verser!
2015-04-12

  Poeten Salvador VIP
Mycket att tänka på
2015-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Du målar "tankebilder" med dina ord!
Bra skrivet.
2015-04-12

  ULJO
Det behöver inte alltid vara något särskilt det kan vara betydnade för det. Väl fångat.
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf