Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLRÄCKLIGT


Du blundar för mina ord
och lägger tomrum på mina läppar
Du smaksätter min tunga
med upprepande lögner
och jag går fortfarande på dem

Ibland vill hjärtat mer
än vad det egentligen orkar

Trots att jag aldrig avvek från min väg
känner jag min fortfarande vilsen
Du håller mig på avstånd
Men ändå tillräckligt nära




Fri vers av illimité
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-04-14 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illimité
illimité