Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gärna jag än vill




Jag går sönder
Jag går sönder
Jag är trasig
Blodig
Utsmetad på golvets mitt

Men jag reser mig
Sakta
Jag tänker inte förstöra mig själv igen

Hur gärna jag än vill




Fri vers av Tess74
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-13 13:03



Bookmark and Share


    ryttarinnan
att resa sig att tro..vacker poem
2015-04-14

  Kaptenlöjtnant
Jag lagar dig, jag kan snygga pussel
2015-04-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Som Afrodite ur snäckan ska du resa dig för livet! Så stark är du, kära syster!
2015-04-13

    ej medlem längre
Thats the spirit!!
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74