Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland ringer telefonen och man hör ett skratt, en vän i luren ville bara säga att...


Fådda finheter 4: En vacker dag

...Och nedanför en golfbana

det rann en bäck

ja doppa´blana

å

Den ena foten va den andra lik

så tänkte jag mej

Bosse Parnevik

 

 




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-15 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP