Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunen

Otroligt

KOMMUNEN BJUDER PÅ

Frukost Fika

Men det är

Låg-Budget

Pengarna räcker inte till Pålägg

Så alla som vill, kan får

Värpa****Ägg****

SJÄLVA****

15/4-15 Av:i*Åberg












Övriga genrer (Satir) av Irene Åberg
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-15 16:36



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag fortfarande har inte fått min julklapp som jag önskade mig en värp höna, det kostar 1500 kr.uppåt och behöver tillstånd från Länsstyrelse och om jag önskar mig en tupp får inte beviljat.
2015-04-16

  Johan-70
Ja det va snålt, behåll äggen för er själv.
2015-04-16

    ej medlem längre
Får nog hålla med föregående kommentarer, snålt.
2015-04-15

    Dan Myrbeck
De va snålt! Då kan dom lika gärna
låta bli.
2015-04-15

    ej medlem längre
Roligt, men snålt!
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg