Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen en fortsättning på \"I mina innersta rum\"


Min vän är du

Jag vill vara din vän
I själarnas förening
Du får mig att skratta och gråta
Jag saknar redan våra vilda diskussioner

Jag vill ha dig hela vägen ut!
Attraktionen är ett gift
Ett huggormsbett i mitt lustcentrum!

Jag vill inte förstöra
Detta bräckliga käril
Som är vår vänskap

Du förblir min själsliga kärlek
Det köttsliga får vara




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-04-14 15:46



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Häärlig, vacker beskrivning av själsfrände, tvillingsjäl, vän för livet!
2006-04-16

  KristinaE
Så känns livet... var rädd om vännen.
2006-04-14

  Hapalochlaena
"Du förblir min själsliga kärlek
Det köttsliga får vara"

Underbart med själslig kärlek!

Jag måste genast läsa "i mina innersta rum" för denna värmde så gott inom mig.

Bra skrivet!
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö