Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chansa



Jag väntar på sommaren
Väntar på ljuset
Jag väntar på livet
På dig

Kallar det inte kärlek
Det vore en lögn
Men du kan väl lägga händerna på mina bröst när du kysser mig
Kasta mig i framstupa sidoläge
Och ge mig mun mot mun metoden

Få min jord att röra sig lite i sidled
Gunga mig på vågorna
Ta en chansning på mig
För mig högre än jag kan skrika ditt namn




Fri vers av Tess74
Läst 273 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-15 21:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om din text :) kram
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74