Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA DU VÄRMER NÄR DET ÄR KALLT



Det var du och jag ditt rätta namn
var Jesus

Du uppfyller mitt väsen med din
gudomliga kraft det finns
ingen annan
som du

Du värmer när det blåser kallt
och när vinden är stark men då
skyddar du mig med din
outtömliga kraft som
som bara du har

Du får mitt hjärta att hoppas
du får mig att minnas alla vackra stunder
i mitt liv

Du är vägen sanningen och livet jag är så
tacksam att jag fann dig äntligen i mitt liv
nu ska du få växa i mitt hjärta och göra
mitt liv till en dröm med bara frid i mitt
hjärta och själ




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-17 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen