Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

+ eller -

Poängskalan är lönlös att delge deltagarna
debatterna blir oändliga, tar aldrig slut
bättre att behålla den för sig själv, så har
man nåt att gå på next time
Den grundar egen grund, så egentligen
har ingen annan med den att göra




Fri vers (Fri form) av KattenKin VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-18 00:15



Bookmark and Share


  P-E-H
Kloka ord!
2015-04-20

  Lars Hedlin
Mycket bra belyst!
2015-04-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Man blir bara så trött på alla självutnämnda experter, som låter som de har hjärnsläpp och aldrig ger sanningsenliga svar. Jag vet vad jag tycker och står för det.
2015-04-18

    ej medlem längre
Det är inte allt som tål ljuset.
2015-04-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
God morgon, jag tror de pratar som sjuka djävlar i huvudet från alla partier och alla på en gång har förfarande rätt konfronteras kring viktiga frågorna i radio och tv. Och tillåter inte prata till punkt inte ens en försvar minister.
Jag blir så irriterad!!!
2015-04-18

  Marianne Räf
Klurigt, roligt å intressant !
2015-04-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
"Övermättnaden"
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP