Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tryggt förvar



Smeker ömt, dina ord

din vilja

Välbehagets vingar, fjäderlätt mot naken kind
Framför mig, din blick

din lust, som brinner

en vit låga, ett löfte vars knoppar
flätas, i sammanlänkade händer
Kyssen det vittne, beröringen som ler

Ord – öppnar upp, håller varsamt
ger liv till de innersta utav rum

”Jag är din”

och fridfullt landar, djupt
i andfådd lunga








Fri vers av Baystream
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-19 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream