Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

144 timmar




Vi brinner upp
Du och jag
I denna parningsdans som har varat alltför länge

144 timmar

Och jag andas häftigt åt dina ord
När du tränger in i mig hårt
In i min hjärna

Väntan är för lång
Och nu räknar jag stegen till dig
Flera tusen
Men ändå farligt nära




Fri vers av Tess74
Läst 339 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-19 22:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starka känslor förmedlade!
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74