Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är vi blåsta? (Min senaste samling skall heta "Apeleken". Är kritisk mot Alfasystemet).


Apeleken



Det måste va´ nått fel
på Naturen! Den
biologiska rytmen
äcklar mig! Dessutom
ljuger man om Tiden!

I mycket, spelar vi, än,
med i Apeleken! Om du
förstår vad jag menar?

Populistisk Propaganda
trummar, alltjämt, reklam
för "den Andra Kvinnan"!
Mången man vikt sig och
vigt sitt liv å sin Kärlek -
till denna förmätna dam!

Är vi alla blåsta på
"the Real Thing"?

Tusende tillkortakommanden - - -
under Fáns tvivelaktiga Kommando!
Jag har stört mig på det i ---------
alla år -- i evigheter, som gått!

Vem kan, väl, tro den där lilla 'nysningen'? * * - -





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-21 12:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Helt klart orättvist!
2015-04-21

  KattenKin VIP
Lite småsvår, men intressant.
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf