Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man fråga sig !


I Väntan på -- Vaddå?!



Det är mitt i natten.
Den omger mig, som
kronbladen på
en svart ros.

En mörk andes skugga.

Små självlysande
streck, lodräta,
intill varandra, som
citattecken - i luften.

Ett visuellt Spratt!

Lugn infinner sig
i bröstets inre;--
Känner Själen, som
ett blått nervknippe.

Ta tåget till Danmark ...?

Lyssnar till spröda,
klingande röster -
ur radion. De sjunger
om förliden Ungdom.

I Väntan på -- Vaddå ?!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-24 05:11



Bookmark and Share


  P-E-H
En dikt som väcker många frågor.. som dina ofta gör - vilket är precis det jag gillar med dem.

"I väntan på -- Vaddå ?!"
2015-04-24

  KattenKin VIP
Fina verser. Hade tänkt skriva att jag älskar första, men då insåg jag att alla är lika älskvärda.
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf