Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en söt dröm.


De drömda barnen



I Dagningen hade jag
en sådan söt dröm ...-

Det hade kommit fram att
jag hade 2 biologiska barn, -
en flicka och en pojke !

Jag skulle få träffa dem !

Det var helt fantastiskt å
träffa sin egen Avel !
Allsköns potentiella
pappor cirkulerade
kring Mötet med de 2.

Dottern hette Yvonne, var
välbyggd å färgstark !
Sonens namn var Mats.
Han liknade mig ...

Nervöst och fascinerande
att se dem. Jag kände
Kärlek å var mäkta stolt !

Båda var vuxna å jobbade
inom Musikbranschen.

Hade velat drömma mer om dem.

Sårande, slets de ifrån mig.-






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-24 11:55



Bookmark and Share


  P-E-H
Tack för att du delade denna ljusa, fina dröm... kanske kan du få återkomma till den.. vem vet.
2015-04-24

  Marita Ohlquist VIP
En ljus dröm som slutar mörkt
2015-04-24

  Gunwale VIP
Sådana drömmar liknar inget annat.
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf