Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gangstergrabben

 

'jag blir sjuk
du får inte stänga mig ute
måste vara mjuk'

stuprännan som lian
kliver in via fönstret
vem gillar slentrian

trasig och tidvill 

mamma ska laga
tråckla lösa trådar
ge fan i att klaga

trött och trumpen

viskar förlåt i hennes öra
berättar sånt hon redan vet
och annat hon inte vill höra 

villrådighetsvärk i själen




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-04-25 22:36



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Bra och tänkvärt gillar känsloraderna
I annan stil mellan rimblocken.
2015-04-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra text om tonåringsdilemma. På ett fantasifullt språk.
2015-04-26

  Sommarina VIP
Starkt om moderskänslor i orogungande son.
2015-04-26

  Nanna X
det där tricket med stuprännan som lian känner jag igen... härligt rim på slentrian!
2015-04-26

  i af apa
villrådig är skådespelerskan stina ekblads favorit ord, det är ett vackert ord: villrådighetsverk i själen, har nu blivit min favorit, även om det verkar vara förenat med värk...,
2015-04-26

    ej medlem längre
Det är inte lätt att tygla tonåringar, mamma får stå ut med både det ena och det andra.
2015-04-26

    ej medlem längre
Å waow! Hela texten, men

villrådighetsvärk i själen

så bra!
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP