Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eros öga kring kunskapens träd 

 

Nära är alltid så långt bort
som att jag aldrig får fatt
kanske för att stunden aldrig är nu
allt jag lever med var ett då

minns hur du rörde mig
sög in min ande, elektrisk 
och kullkastad, ändå så hel
din blick så erotisk och vis

en ton av arrogans så skön,
jag rös, dyrkade din röst
karismatisk, du stal mig så lätt
beundrade varje välvalt ord

själsligt skräddarsydd kostym
fyllde varje tum, för att inte tala om rum
hur ska någon någonsin kunna mäta sig
så omöjligt, därför sitter jag här




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-04-26 18:00



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ord som berör,
och drar som ett
magnetiskt fält
inuti.Magnifikt
skaldat!!
:)
2015-05-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbara minnen i färsk åminnelse, härligt fint
2015-04-28

  Lars Hedlin
Fint fångat med känsla och inlevelse till max!
2015-04-27

  Magdalena Eriksson VIP
Inget är som kärleken som kärleken sa han på mello men Ranelids ord får vila undan för dina livsnära längtan smärtan ord.
Roligt att du nu tar upp detta ämne.
Vackra rader särskilt slutet...

2015-04-27

    ej medlem längre
Vemodigt men dock så fint....det som varit men aldrig kommer igen...
2015-04-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken underbar kärleksdikt, vibrerande av passion och kanske längtan tillbaka.
2015-04-26

  Nanna X
oh shit. som det kan gå. vackert diktat.
2015-04-26

  Marianne Räf
Åh, så härligt! Erotiska minnen är
guld, kan ge näring å incitament
till själ & kropp, långt efter sedan
det utspelats i verkligheten! Bravo!
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP