Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste få bo kvar!


Hotat Hem



Efter värre får man leta!
De vill från mitt hem mig peta!
Kan jag på mig flytta vägra?
De får, bara, inte segra!
Vem som helst, kan sådant reta...
Hur högt kan Konflikten stegras?

Ska det va så svårt å förstå?
Vill bo kvar här på denna gård!
Grannarna är underbara.
Ser det som en djävulsk fara --
om man hyser mig - härifrån!
Hur skulle jag detta klara??

Min Undergång - är vad de vill!!
Ah, det går inte å va´ still.
Imorgon, kommer en man, hit,
som skall kontrollera nått skit,
för å se om det står rätt till!
Jag vill helst inte klämmas dit!

Boendestödet Timo fann
att på köksgolvet vatten rann.
Kan inte va´ nånn fara, nej, -
jag ser det som en harmlös grej!
Snart, får vi se vem av oss vann...
Jag hoppas att det ordnar sig!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-27 21:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Hu då, hoppas det ordnar sig!
2015-04-29

  P-E-H
Bör inte vara någon som helst fara om du inte medvetet orsakat skada på fastigheten...
2015-04-27

    ej medlem längre
Hopp och vilja leder långt.
2015-04-27

  KattenKin VIP
Ingen fara så länge du inte river upp parketten och odlar potatis! ;)
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf