Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
impressioner i en småstad


Vår rap ... till och från

Nu blommar gula vintergäck

nu lyser vita slån

och Mona börjar cykla  till och från

och taxen utan koppel plaskar ostört runt  i ån

och husse med sin housemusik i lurarna och trå´n 

han  lutar sig i mossan och i skorna gungar tån

Ja vänner, nu har vintern sagt sitt sista ord och

våren sagt IFRÅN

Nu är varje dag en gåva

 

- eller möjligen ett lån




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-27 22:15



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja ett vackert lån!!!
2015-05-12

  Ronny Berk
vårlig poesi, ja !
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP