Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skvatt komplett galen kuplett.


liftade en stund
halvvägs till månen uppstod
ett komplett vanvett
en kullvräkt kuplett
jag var plötsligt i örebro
och tog mig fram på en revy.

det är sällan mitt vansinne blommar
så till den milda grad att någon lägger mig på is
plötsligt vaknade jag kall, saknade dig
vred på kranen och där rann jäkelskap
och jag befann mig i falkenberg, nedanför
foten av jubel i busken
bett, lava, det föll mig in att klä av mig
naken och chocka dig
skvatt formidabel och fulländad
gav du mig en enkelresa hem
en retur som hette duga, duggade regnet
och jag var hemma.




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-04 13:07



Bookmark and Share


  Ronny Berk
att se Örebro som halvvägs till månen känns inte som skvatt galet ...
2015-05-11

  RitaBrunner
Jäkelskap i kranen! Jo,jo hehe...
Så här kan man också resa och både Örebro och Falkenberg är vackra platser att få en returresor på ;)
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP