Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens lov

Kärleken väljer åt oss
någon
vid vars sida
vi vill vandra för alltid

kärleken möter oss
och ger oss nya drömmar
om händer som vill bo i varandra
ögon som ser åt samma håll
drömmar som vandrar
hand i hand

Från den stunden vet vi båda

att utan dig
vore jag som en klocka utan urverk
som en fågel utan vingar
ett hav förutan vågor
en himmel
utan sol.

Du ska torka mina tårar
jag ska jubla
i ditt skratt.
Så ska vi vara för varandra
alla dagar livet ger

en ständig soluppgång





Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 506 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-05-08 08:35



Bookmark and Share


  Maria T
När kärleken är som finast
2015-06-07

  Ronny Berk
så vackert i bild och som poesi, ja !
2015-06-06

  Ronny Berk
så vackert i bild och som poesi, ja !
2015-06-06

  ResenärGenomLivet
Fantastiskt fint...så kärleksfullt...
2015-05-12

    ej medlem längre
Vackert om kärleken
2015-05-08

  walborg
Underbar text om kärleken
2015-05-08

  Johan Strömstedt
En text fylld av kärlek. Gillar ditt uttryck
"händer som vill bo i varann".
Texten ger en känsla av nyförälskelse,
hoppas den känslan får kvarstå länge. Länge leve kärleken.
2015-05-08

    ej medlem längre
Så vackert skrivet...
2015-05-08

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt skriven
2015-05-08

  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert framfört :)
2015-05-08

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skaldat!
2015-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius