Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall

En kort undflyende eld
en historia
som inte längre finns
när vi tror oss se den
kanhända vara
det som händer
då vi vänder oss
mot mörkret
för enkla svar
snabb lindring
eller flykt
från våra
narcissistiska behag
vi står stumma
bakom en outtalad önskning
och återberättas
inför oss själva
en kort undflyende eld
förevigt
mot historien




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-09 13:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Varaktighet är viktigare än det som du skriver om enkla svar och snabb lindring...mycket tänkvärda ord, med djup i...
2015-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP