Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att känna att man duger


Down to the bone

Down to the bone,
skall vi kämpa för våra rättigheter,
att få vara annorlunda,'
att få vara oss själva utan förställa oss.
Stirrar oss blinda i spegeln,
duger jag som den jag är,
måste jag banta, bli av med magen,
bli smal igen????
Jag som börjar att trivas med mig själv.




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-11 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa