Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudet i handen

Mina kalla fingrar gräver sig in i tinningarna.
Naglarna formar fågelvingar i huden.
Borrar sig in. Djupt, djupt i mig.
Blek hud ger vika, säras i saxvassa skärvor.
Sipprar ut lågt pulserande blod ur nätliknande förstorad hud.
En ytterligare spänning i handen spräcker tillslut min egen skalle.




Fri vers av LillaLovis
Läst 358 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-12 17:34



Bookmark and Share


    Shush
en vacker skildring av något hemskt. utan att för den del romantisera det.

mycket bra!
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

LillaLovis
LillaLovis