Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemmavid.


vid havet;någonstans finns
en tall som växer på snedden

blåsten har format dess nerv
att anpassa sin form, utefter marken

väver trift några mattor att skåda

där ljungen och klappersten samsas
hallonsnår och ängsull
där kan jag vandra i eviga tider

och känna doften av min själ




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-13 22:35



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
ditt hemma har många rum!
2015-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP