Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill här inte i onödan göra reklam för vilken text eller ens vem som skrev vad som inspirerade mig till att skriva nedanstående kommentar. Kanske kan en eventuell läsare låta sig nöja med denna information.


Kritik på en text (1340) rick





Det är alltid svårt att göra sig till
särskilt om det är vad hon inte vill
men somliga jäntor verka ändå sträva
efter gods och gull hellre än att häva
förbannelsens mani för gyllene sigill




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-23 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP