Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mobbare


Helt försvarslös

De säger att tiden läker alla sår,
det blöder ymnigt från sår.
Alla oläkta sår som,
tillfogades mig som barn.
Helt försvarslös och alldeles för snäll,
var jag det perfekta målet för alla mobbare.




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-24 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa