Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris - en av mina egna favoriter


Droppar av purpur

 

och hur jag än vänder
och tvekar och frågar
står du stark där du står
mina färger, min längtan
min uppdämda saknad
blir

droppar så heta, de
droppar i ljuset, i
purpur och silver, i
bronsrött och guldglans
i himlar av stjärnsprak, i
vågor av trånad

du väcker mitt inre
du rör vid min
kärna, du
kysser
och smeker och jag
finner ro

 




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 525 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-05-27 21:31



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Vackert! :-)
2018-05-09

    ej medlem längre
Åhh, att få KYSSAS igen!!!
2015-05-27

  Marianne Räf
Fina färger, ljuva droppar ! :)
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim