Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ljus hast och iver och ingen ingen turlista


Tidens försynta anarki

 

Den nya busschauffören

har lärt sig vägen, hon gasar duktigt i kurvorna

och några hästar går utan rock

  

Rödhaken kommer dagligen nu

den nyponfärgade bringan

lyser i solfläcken

under den daggskimrande lönnen

 

Jag tror att tiden

rinner tillbaka till källan

medans jag

jag håller mig fast i en solstråle

och fingrarna vitnar

 

Ibland kommer sommaren som ett njupeskär

för

det lilla som är våren har ingen turlista

 

 




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-04 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP