Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett uttryck från ett radioprogram idag


De borde visa tacksamhet

nysvenskar,

de borde visa tacksamhet

stt få vistas i vårt land

Javisst

de och jag och du 

borde visa tacksamhet...

 

tacksamhet är en gåva

en ynnest som inte finns hos slla själar

jag borde tacka för mat, kläder, vatten, 

jag borde tacka för arbete, hälsa, säng, hus, 

jag borde tacka för barn och bsrnbarn

För all kärlek jag mötet

jag borde tacka för alla människor

gammelsvenskar och nysvenskar

 

tacksamhet är en gåva




Fri vers av Maiah VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-07 19:34



Bookmark and Share


    Balans
en dygd!
2015-06-08

  Lars Hedlin
JA precis vi borde vara tacksamma varje dag ..kram
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP