Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slicka hjärtat rent

Det är som tanken lätt som luft
smyger in och sluter om
grenslar känslans ton
så rid mig alldeles vaken

och jag tar om
om
om
om du bara visste

varför telefonen är så tyst
jag kollar mina egna mail
ungefär tvåhundra gånger
bara senaste timmen

och jag lovar dig
om
om
om du bara

kanske andas åt mitt håll
låter tanken om mig lyfta
snirkla mig inom dina skal
och slicka hjärtmuskeln varm

så önskar jag mig
om
om
om du bara

vill

så säg det där jag fantiserar
gör det där jag längtar
visa inre gömslen och
ge det där du har inom

så är jag alldeles bara din
så länge som vi båda vill

               @




Fri vers (Fri form) av Elina Vacker
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-09 14:54



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Fina rader, det finns en ömsinthet här som man sällan ser så explicit hos dig, särskilt inte från en berättarröst, ett jag, till ett objekt, du. Ibland skildrar du detta som fluga på väggen, men det här var något annat. Gillart!
2015-06-13

  Jordgubbsodlare
om om om, du upprepar det lätet, så blir det bra!
2015-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker