Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så sorgligt detta... !! Med Lisa som hittats mördad..:-( ! Lider med hennes vänner och familj och sänder mina tankar till dem på detta vis..


Hon blev sjutton år

 

En flicka

fick bara 

bli sjutton år

 

Hon var

ett barn

i livets vår

 

En rosenknopp

som brutits av

 

Precis innan

den slagit ut

 

Många liv

tog därmed slut

 

Hennes 

kärleksrosor

ska länge än

  

Droppa tårar

på sorgens blad

 

Det lär dröja

till någon av dem

orkar blomma riktigt glad

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-13 09:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skaldat om det meningslösa våldet som drabbar en ung oskyldig flicka!
2015-06-25

  Angel of love
En händelse som berör oss alla, sån ondska att ta en 17 årings liv.
Lider med hennes nära som måste leva med detta.
En tanke en kram till alla som drabbas av sorg <3
Jätte fin text du skrivit.
2015-06-18

  ULJO
Finns inte ord för detta meningslösa illdåd
2015-06-15

  Bo Himmelsbåge
En vacker o berörande minnesdikt
över ett ungt oskyldigt offer
för meningslöst våld...

"En vit ros
utan blommor o blad
vilar i himlen
i städernas stad
Där ska den åter blomma
evigt flammande o röd
i en stad utan sorg o död..."
2015-06-14

  Lars Hedlin
<3
2015-06-14

  stig wikman
Mycket vackert.

Tårarna faller
över detta onödiga .

TACK ANGELINA.
2015-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP