Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till och med för Grieg?


Obegriplig stat och mission




Hon förstår sig icke på dem.
De vilka kan känna sig fria
i sin konst och samtidigt vara
villiga att ge ut den för pengar.

Samtidigt är det väl så att
för att alls kunna som uppskatta något,
det krävs att upplevelsen kostar på
och har arbetets, mödans pris?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-21 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP