Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Refexion

Gammal och fattig

kan man vara men också

årsrik och lycklig.




Bunden vers (Haiku) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-22 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP