Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Litet livskris men skit i det.


Det är väldigt bra faktiskt

Tristess och panik på samma gång
Vad sysslar jag med?
Bara litet till så att det blir fullt

Vad skall jag göra sen?
Finns det något vettigt?
Eller I varje fall kul?

Har aldrig orkat med varken tristess eller panik
Bara? hanterat det
Jag vet att det är ok men räcker det?

Jag vill ingenting
Tar inga beslut
Är bara fluff

Något svårt att andas nu
Men imorgon smilar jag upp mig igen
Imorgon är jag ostoppbar




Fri vers av Tarras
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-25 02:20



Bookmark and Share


  Nanna X
Tja lite panikångest, det är väl inte så farligt...
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras